Kvinder overtænker

Vold psykisk

Nok går dagens verden med vold, flere kvinder i verdenen bliver udsat for vold, men vi skal også huske mænd også bliver udsat for det.

Men der er stor forskel på fysisk og psykisk vold, for jeg er blevet udsat for begge. Min ærlige mening er at jeg hellere vil blive slået gul og blå end at blive udsat for psykisk vold igen, aldrig i mit liv har jeg oplevet noget så smertefuldt og det kørte mig ned. Jeg gik psykisk ned og i detaljer hvis jeg ikke have taget mig sammen havde jeg ikke skrevet i denne blog i dag.

Psykisk vold sker faktisk oftere end man skulle tro, man bliver i tvivl om man er god nok eller om det overhovedet er sandt det man går og tror, men den part der kører en ned rent faktisk lyver om det meste. Psykisk vold kan ske for selv den mest fantastiske person, du regner med har styr på alt, vi skal også huske vi blog er mennesker.

Hvis du bliver udsat for det søg hjælp få hjælp, for du skal aldrig føle du ikke er god nok. For vi er alle fantastiske lige præcis som vi er, er du i et usundt forhold. Bryd fri fra det, hvis undskyldningen er at i har børn sammen, syntes jeg kraftigt du burde overveje om det er dig selv der er problemet eller du er for svag, i dagens Danmark er det ikke særlig svært at få hjælp til at komme væk.

Lev livet, det er for kort til at gøre andet.

And this Is the ugly truth.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinder overtænker