Hvorfor finder vi os i det?

Kærlighed

Kærlighed kan jeg mange meninger om, er det dejlig? er det opslidende? Hvad får det enlig os til at føle.

Det er mange former for kærlighed, til familie, venner osv.

Men den værste kærlighed er den man giver til en og man ikke får den tilbage, det er som at få stukket en kniv dybt i maven, og den får lov til at kører rundt. Jeg har op til flere jeg kender som oplever dette, det typiske spørgsmål “hvorfor er jeg ikke god nok” – “hvorfor vil han hende men ikke jeg”

Vågn dog op?

Uanset hvad så er den mand eller kvinde du har gang i en kæmpe idiot for ikke at se hvor fantastisk du rent faktisk er, du er stærk og fortjener meget mere end det du oplever, hvorfor give en anden person lov til at lege med dig? Er du virkelig så lidt værd? For i mange øjne er du en diamand, en skat som er fantastisk. Hvorfor gider man overhovedet bruge tid og energi på en person som leger med en? Jeg kan slå så mange i hovedet for dette, men jeg ville jo være dobbeltmoralsk hvis jeg gjorde, for selv jeg har prøvet/prøver det.

Hvorfor giver vi os selv lov til at blive udsat for sådan en smerte, det er mig en gåde. For uanset hvor man er i livet, er man fantastisk uanset hvad man har gjort, vi bør værdsætte de folk der vil os de bedste og ikke lege med os, hvorfor overhovedet bruge tid og energi på at føle man intet er værd, når man rent faktisk ved man er guld værd? Igen dette er mig en gåde.

Ja han/hun vil måske en anden men betyder det så du skal føle det du gør nu? Nej det skal du ikke. Han/hun er en idiot for ikke se hvilken fantastisk person du er, og hvis det endelig er så slip personen ja dette trin er svært, men i det lange løb tror du så ikke du ville blive mere lykkelig end at vente på personen ændre mening? Spørg selv jeg, for jeg brugte mange år af mit liv på at få denne person til at indse sine fejl og hvor fantastisk jeg er.

Aldrig lad en person bestemme hvor fantastisk du er, du er bedre alene end med.

And this Is the ugly truth, trust me I know.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor finder vi os i det?