Kærlighed

Utroskab

Utroskab har vi alle en stærk mening om, hvor vidt det er retfærdigt eller ej. Personligt selv syntes jeg ikke man bør være i forhold, hvis en anden er interessant? Det burde give mening i sig selv. Jeg har oplevet utroskab imod jeg og selv gjort det, den måde man såre en person på kan jeg ikke forstå tankegangen bag, jo jeg er dobbeltmoralsk men jeg var ung og dum, men den har vi alle vidst hørt før, lad mig forklare at vi lærer af vores fejl og kommer videre.

Det jeg dog ikke forstår, hvorfor tilgiver man hinanden? I har en fortid, og hvad så? Hvis han/hun gjorde det, tror du ikke de gør det igen? Jo de kan undskylde meget, men tror du ikke personen er mere træt af han/hun blev opdaget end at det skete, lad mig forklare. Hvis jeg opdagede en jeg var sammen med ville han selvfølgelig med det samme undskylde og forklare på bedst mulig måde at han ikke vil andre end jeg, det skulle han måske have tænkt over før han havde set en anden? Derfor har jeg intet tilovers for dem der tilgiver og det sker igen. Tro mig det sker igen, for har selv blevet opdaget i det, jeg fortrød det ikke men jeg var træt af jeg blev opdaget i handlingen og jeg burde have holdt mig til min partner, det er jeg enig i.

Hvis han/hun er utro imod dig igen, så er det din egen fejl. Fool me once shame on you, fool me twice shame on me, fool me three times I’m a dumbass.

Tro mig, du er en idiot hvis du falder for det.

And this Is the ugly truth

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed